SZAUNA ÉPÍTÉS

Szauna építés 25 éves tapasztalattal

A FinnAura munkatársai mindig arra törekszenek, hogy a funkció és a megjelenés a maximális élvezetet szolgálja. A szaunakályha a szauna lelke, ezért a tradicionális és világhírű HARVIA szaunakályhákat választottuk. A szauna tartozékok, vagy más néven szauna kellékek szintén HARVIA termékek, valamint az infra fűtőtestek.

Kattintson ide és kérjen egyedi árajánlatot saját szaunájára!    

FinnAura ÖKO szauna építés - harmóniában a természettel

A FinnAura Partners Kft. 1991 óta megvalósította az ÖKO szauna építés gyártási feltételeit, a felhasznált alapanyagok összhangban vannak a természettel.
Hogyan is érhető ez el?
 • Csak ellenőrzött ÖKO alapanyagokat használunk. A szigetelést például Öko lég és pára áteresztő farosttal oldjuk meg, a felhasznált kezelőanyagok pedig 100%-ban természetesek és újra hasznosíthatók.
 • Nincs sorozatgyártás, nincs két egyforma szauna. Minden kabint egyenként, gondosan tervezünk, az adottságok és a használók igényeinek maximális figyelembevételével.
 • Az igényeket és lehetőségeket szükség esetén helyszíni felméréssel egyeztetjük.
 • Csak tökéletes és jól megmunkált alapanyagokat használunk, az esztétikus FinnAura szauna harmóniában áll a természettel.
 • A tervezést a gyártás követi, a szauna kabinokat a helyszínen néhány óra alatt összeszereljük – számunkra fontos szempont, hogy a lehető legkevesebb ideig zavarjuk otthonában.
 • A világhírű finn HARVIA szauna kályhákat ajánlunk, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik.
 • A szauna építéshez speciális, szaunához gyártott lambériát használunk. Kínálatunkból választhat több kiváló tulajdonságú lambéria közül: standard luc fenyő, csomómentes finn erdei fenyő, csomómentes finn nyárfa / finn éger, kanadai luxus Hemlock / vörös cédrus.
 • Közösségi szauna rendelésnél speciális kivitelezést biztosítunk, melyben a külső vezérlést zárhatóvá tesszük, a nagyobb igénybevétel miatt erősebb padokat készítünk. Az előírásoknak megfelelő vészcsengőt építünk be.
 • Alumínium keretes szaunát építünk azok számára, akik vizes közelségbe, vagy kültérre szánják szaunájukat.
 • Szakszerűen kezeljük a szellőzést, ennek fontos szerepe van a szaunában, hiszen megfelelő mennyiségű oxigénre van szükség.
 • A FinnAura szauna építés a gondos kézműves szaktudás jegyeit tükrözi.
 • Minden szauna komfortos és ideális pad elrendezéssel, dekoratív kivitelezéssel készül.
 • A szauna hangulatot a dekoratív lámpaárnyékoló, vagy fényterápia teremti meg.
 • Szaunáink hatékonyságát fokozza a külön megrendelhető aroma-, fény- és zeneterápiás eszközök.
Szauna vagy infrakabin? Sokunk fejében megfordul eza kérdés. Ne keseredjen el, ha mindkét élményt kedveli, válassza, a FinnAura kombikabin-családunkat, mely egy helyen, egy légtérben teszi lehetővé a szaunaés az infra üzemmód alternatív használatát. Nézze meg a következő fejezetet: Finn szauna, vagy infra?


Számunkra fontos, hogy az Ön szaunája szakszerű legyen abban az esetben is, ha saját kivitelelésben szeretné a szauna építés feladatát megvalósítani, ezért készséggel adunk szakmai tanácsot. Munkatársunk a szauna építés tervezési szakaszában együtt tud működni és segít kiválasztani a megfelelő szauna kályhát, a lambériát, ajtót ajánl.
Hasznos információt nyújtunk: Finn szauna építés menüpont végén a "Műszaki segédlet"-ben.
Gondoltunk azokra a szauna felhasználókra, akik az idő során problémával szembesültek: ha meghibásodott a szauna kályha, vagy szauna vezérlő, szauna szerviz szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk a számukra.
Azok a szauna tulajdonosok, akik meglévő kabinjukat szeretnék áthelyeztetni akár épületen belül, vagy elköltöztetné, szintén a szauna szerviz szolgáltatásunkat vehetik igénybe.


Válasszon kategóriát